Afsluitingen Peeters en Zoon bvba vindt zijn oorsprong in 1973 als Jozef Peeters een éénmanszaak begint, met als hoofdactiviteit het maken van betonproducten voor particuliere afsluitingen.

Enkele jaren later in 1978 wordt een bvba opgericht met daarin ook Ludo Peeters.  De activiteiten verleggen zich steeds meer naar grotere projecten ook voor de industrie- en overheidssector.

In 1989 komt er dan de overname door de huidige zaakvoerders Ludo en Ria Peeters – Grootjans met ondertussen 8 mensen in dienst.  Nog steeds maken wij kleine specifieke betonprodukten voor de particuliere sector, maar de hoofdzaak ligt nu in het maken van draad- en hekwerkafsluitingen met poorten en automatisaties. 

Sinds 2007 toen Steven Peeters en Kristi Peeters mee in het bedrijf kwamen werken, zijn we ons meer gaan toeleggen op automatische poorten en nieuwe aandrijvingen hiervoor. o.a. ons exclusief PHS systeem voor draaipoorten en het Itam systeem voor schuifpoorten. 
Bekijk daarom zeker ook de pagina’s met automatisatie voor particulier en industrie.

 

GMP

Hoofdverdeelpunt

Sinds mei 2006 zijn wij hoofdverdeler geworden van de pvc lamellen en strips

van de firma GMP.Dit betekent dat wij alle onderverdelers en verkooppunten van deze producten kunnen bevoorraden aan groothandelsvoorwaarden. Wij richten ons daarvoor hoofdzakelijk op de provincie Antwerpen. In deze regio zijn wij vrij centraal gelegen. Als U dus snel een bepaald product wenst, kan U altijd zelf bij ons afhalen, ofwel zorgen wij ervoor dat het binnen de kortst mogelijke termijn geleverd wordt. Alle producten zijn steeds op voorraad.

GMP

GMP Hoofdverdeler

PHS systeem

Schuifpoortsysteem